SBBfaNs!

Onze SBBfaNs!

  • Daniël Wigboldus
  • Roy ten Berge
  • Nanneke Maartense
  • Reinier ten Brink
  • Rens van de Peppel
  • Eric van Deelen

SBBfaN worden?

Wat leuk dat je erover nadenkt om SBBfaN te worden!

De cultuurverenigingen in Nederland hebben het al niet zo breed en als studentenvereniging heb je het natuurlijk ook niet breed. Daarom zijn wij als studenten- én cultuurvereniging extra blij met mensen die ons willen helpen om gave dingen neer te zetten!

We hebben 4 verschillende opties waarmee je een échte fan kunt worden. Elke optie heeft een minimumprijs, maar je mag altijd meer geven natuurlijk. Enkele minimumprijzen zijn maar €5,-, dus je hoeft niet te wachten tot Ome Duo langs is geweest! Sommige opties hebben bepaalde rewards en andere zijn gewoon gulle giften. Je ontvangt bij de tweede optie een heuse SBBN-sticker en SBBpeN. Bij optie 3 ontvang je een frisse SBBN-hoodie en verder is het bijvoorbeeld ook mogelijk om bij optie 4 plekken te reserveren voor een optreden. Bij beloning 4 ontvang je ook de rewards van alle andere opties. Alle opties zijn jaarlijks periodiek behalve optie 3, die is eenmalig. Je kan een periodieke betaling via de mail stopzetten.

Je kan naast de betaling er ook nog kiezen om vernoemd te worden op de site en bij het rijtje ludieke legendes hierboven te komen te staan.

De verschillende bedragen kunnen via iDEAL betaald worden, waarna wij contact met je op zullen nemen!

Zolang je betaling loopt ben je een officiële SBBfaN! Bij optie 3 is dit in principe dus voor 1 jaar en bij de andere opties voor altijd.