De Band

Ben jij geïnteresseerd in Fusion, Jazz, Funk en Wereldmuziek? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Met de instelling WORK HARD, PARTY HARD maakt SBBN spetterende bigbandmuziek en een goede afterparty.

We werken op projectbasis: ieder semester werken we aan een nieuw, eigen project gebaseerd rond een bepaald thema of genre, zoals bijvoorbeeld ons project ‘HYPED’ rondom funky muziek. Voor sommige projecten werken we samen met gastmuzikanten of andere ensembles. Hier naast treden we ook op aanvraag op.

Repeteren doen we in het centrum van Nijmegen: we zijn iedere maandag van 19:00-21:45 te vinden in wijkcentrum ’t Oude Weeshuis aan de Papengas 8. We gaan hier volle bak tegenaan met uitdagende muziek en veel gezelligheid.

We zijn een studentenbigband, dus naast het delen van onze passie voor muziek maken we natuurlijk ook ruimte voor sociale bezigheden, zoals onze wekelijkse nazit, maandelijkse borrel en de legendarische repetitieweekenden! Ben je na het lezen van deze informatie even enthousiast als wij? Meld je dan aan via onze formulier, of stuur een mailtje naar Info@sbbnijmegen.nl


VeerleBas Photography