Meespelen?

Er komen weer audities aan! Interesse? Stuur nu een mailtje naar info@sbbnijmegen.nl en meld je aan!

De SBBN is natuurlijk een bigband die bestaat uit studenten. Hierdoor hebben wij altijd een grote doorloop van muzikanten. Dit betekent dat wij meestal op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste en getalenteerde musici! Een actueel overzicht van openstaande posities vind je op deze pagina en voor de meest actuele informatie kun je terecht bij onze Facebook. Mocht er geen vacature zijn voor de betreffende positie dan kun je evengoed aanmelden zodat wij contact met je op kunnen nemen zodra jouw positie vrijkomt!

VeerleBas Photography

Als lid heb je de keuze om voor onbepaalde tijd mee te spelen, of om aan een enkel project mee te doen. Elk semester hebben wij één project met een uitvoering in respectievelijk januari/februari en juni/juli. Repeteren doen we in het centrum van Nijmegen: we zijn iedere maandag van 19:00-21:45 te vinden in wijkcentrum ’t Oude Weeshuis aan de Papengas 8. We gaan hier volle bak tegenaan met uitdagende muziek en veel gezelligheid.

We zijn een studentenbigband, dus naast het delen van onze passie voor muziek maken we natuurlijk ook ruimte voor sociale bezigheden, zoals onze wekelijkse nazit, maandelijkse borrel en de legendarische repetitieweekenden!

Ben jij een enthousiaste student aan de HAN of de Radboud Universiteit en zoek je een nieuwe muzikale uitdaging in Nijmegen? Meld je dan bij ons aan! Als er nu geen vacatures vrij zijn voor jouw instrument, dan wordt je gecontacteerd als die er wel zijn. Wij zijn een studentenbigband, dus er wordt regelmatig gerouleerd.

Er komen audities voor:

  • Trombone
  • Bastrombone
  • Percussie
  • Altsaxofoon (projectplaats)

Open Repetities

Elk half jaar (in september en februari) houden wij open repetitie waar je vrijblijvend kunt komen meespelen. Als de open repetitie eraan komt, kan je je hier via een link inschrijven.