Eigen Projecten

31 januari 2020 – SBBN presents: Internetjazz!

Op 31 januari was het tijd voor SBBN presents: Internetjazz! Hiermee brachten wij een ode aan het internettijdperk met artiesten als de Jacob Mann Bigband, Snarky Puppy & Louis Cole! Dit deden we met de solist Jeroen Verberne op trombone!

VeerleBas Photography

7 juni 2019 – SBBN invites Martin Fondse

Tijdens ons zesde project zijn we onze eerste samenwerking aangegaan met een professionele artiest. Samen met de pianist, componist, vibrandoneonist en arrangeur Martin Fondse hebben we een zeer jazzy project neergezet in Brebl. Wat ons betreft een mooie eerste samenwerking met een artiest en zeker niet de laatste!

VeerleBas Photography

11 januari 2019 – De Grote Verbouwing

We zijn 2019 goed begonnen met De Grote Verbouwing in een uitverkocht Brebl! Voor dit project hebben we bekende nummers in een ander jasje gestoken. Daarnaast zijn er speciaal voor dit optreden nummers gecomponeerd door Willem de Wit en Berend van Deelen. 

VeerleBas Photography

22 en 23 juni 2018 – SBBN + CMC: Sylva

Dit project was het begin van onze samenwerking met het Nijmeegs Studentenorkest CMC. Samen met een groot deel van dat orkest hebben we niet één, maar zelfs twee uitverkochte optredens mogen geven in Brebl. Hier hebben we het album Sylva (Snarky Puppy & Metropole Orkest) integraal gespeeld, aangevuld met een feestelijke tweede set! 

VeerleBas Photography

2 februari 2018 –  SBB&FJC: HARDKOOR!

Onze allereerste samenwerking zijn we aangegaan met het (voormalig) Fontys Jazz Choir. Tijdens deze avond hebben we om beurten nummers ten gehore gebracht en ook enkele nummers samen gedaan. Daarbij was dit ook ons eerste optreden in theaterzaal C!

23 juni 2017 – SBBN GAAT HARD!

Als vervolg op ons geslaagde eerste project, zijn we met het tweede project nog harder gegaan! Met de toevoeging van een zangeres en een fluitiste hebben we met dit project andermaal ons visitekaartje afgegeven!

20 januari 2017 – SBBN presents: HYPED!

Ons allereerste project was er een om in te lijsten! In het Cultuurcafé hebben we kunnen laten zien wie de SBBN is en wat we in een half jaar tijd al hebben weten te bereiken. Wat ons betreft een zeer geslaagde show die de titel zeker eer aan deed: HYPED!