Het Bestuur

Een vereniging kan natuurlijk niet zonder haar bestuur! Daarom kan ook de SBBN niet zonder deze fantastische mensen. Het bestuur van de Studenten Bigband Nijmegen bestaat uit vier enthousiaste bandleden. Samen maken zij zich hard voor het verloop van de bigband. De samenstelling van het huidige bestuur is als volgt:

Voorzitter – Cas Visser
De voorzitter houdt overzicht over alles wat er in de vereniging gebeurt. Verder is de voorzitter het gezicht van de vereniging. Ook onderhoudt hij of zij het contact met dirigent en solisten.

Secretaris – Myron Arts
De secretaris gaat over alle communicatie in en om de vereniging. Verder helpt hij of zij de voorzitter bij zijn of haar taken. Daarnaast houdt hij of zij het ledenbestand bij.

Penningmeester –  Maarten van de Kruijs
De penningmeester gaat over de financiën van de vereniging. Hij of zij stelt de begroting op en beheert de contributie, subsidies en declaraties. Verder gaat hij of zij over het contact met vrienden van het orkest en donateurs.

Commissaris Optredens – Kees Heesterbeek
De commissaris optredens houdt het contact met externe partijen over komende optredens. Bovendien is hij of zij verantwoordelijk voor het goede verloop van de evenementen.

Fun fact: bijna elk SBBN-lid heeft ooit één of meerdere bestuursjaren gedaan! Kijk hier voor onze huige leden.

Bestuur m
Linksboven: Maarten van de Kruijs (penningmeester) Rechtsboven: Myron Arts (secretaris) Linksonder: Cas Visser (voorzitter) Rechtsonder: Kees Heesterbeek (commissaris optredens)

Oprichtingsbestuur 2016/2017:

Deze legendes gunnen we graag een ereplaatsje op het podium. Vanaf het begin hebben zij een vereniging opgebouwd. Met succes! Zonder hen geen SBBN!

  • Voorzitter: Roy ten Berge
  • Secretaris: Teije Boeijen
  • Penningmeester: Thomas Bonekamp
  • Musical Director: Berend van Deelen

(Oprichtingsbestuur, v.l.n.r. Teije Boeijen, Berend van Deelen, Roy ten Berge en Thomas Bonekamp)

De laatste updates en nieuwtjes zien en horen? Kijk dan op onze Facebook- en Instagrampagina!